БИЈЕЉИНА: Избори у мјесним заједницама - Сва гласачка мјеста отворена на вријеме :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНА: Избори у мјесним заједницама - Сва гласачка мјеста отворена на вријеме


У свим градским и сеоским мјесним заједницама на подручју Бијељине и Семберије данас се одржавају избори за чланове савјета мјесних заједница.

Дијана Савић Божић, предсједник Градске изборне комисије изјавила је за “Семберија инфо” да су сва бирачка мјеста отворена на вријеме и да није било приговора на гласачки процес, те да се избори одржавају у демократској атмосфери.



“Избори су организовани у укупно седамдесет градских и сеоских мјесних заједница. На бирачким мјестима имамо седамдесет и седам бирачких одбора, а формирана су и три мобилна тима. Гласање је почело у осам часова, а завршава се у поподневним сатима, у 16 часова. У временским интервалима од два сата, у десет, 12 и 14 сати ми ћемо јавности саопштавати излазност грађана на изборе, а коначни резултати избора требало би да буду познати у вечерњим сатима”, изјавила је Дијана Савић Божић.

Посјетили смо бирачко мјесто у централној градској Основној школи “Свети Сава”. Примјетан је добар одзив грађана на изборе. Већина њих каже да желе изабрати представнике који ће се активно укључити у рјешавање инфраструктурних проблема у њиховим насељима и који ће помоћи својим ангажманом и дјеловањем да имамо модеран и уређен град.


Семберија инфо - Љ. Љубојевић