ОДРЖАНА ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „ПУТОВАЊЕ КРОЗ БОСНУ И ХЕРЦЕГОВИНУ“, АУТОРА ЗОРАНА МАТИЋА :: Semberija INFO ::

 

ОДРЖАНА ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „ПУТОВАЊЕ КРОЗ БОСНУ И ХЕРЦЕГОВИНУ“, АУТОРА ЗОРАНА МАТИЋА


Foto
У Народној библиотеци „Филип Вишњић“ у Бијељини, вечерас је одржана промоција путописног водича „Путовање кроз Босну и Херцеговину“, аутора Зорана Матића.

Зоран Матић, аутор књиге, на самом почетку захвалио се на гостопримству и  рекао је да је Град Бијељина, пронашао своје мјесто у његовој књизи.



-Веома сам срећан,  што сам у Бијељини, граду који има невјерватну културно – историјску баштину, сјајни туристички потенцијал. Моја књига, „Путовање кроз Босну и Херцеговину“, најопширнији је туристички водич за БиХ на нашем језику, који обухвата 150 туристичких локација, неизбјежну гастрономску понуду и понуду аутентичних сувенира“, појаснио је Матић.

Жељана Арсеновић, директорка Народне библиотеке „Филип Вишњић“ Бијељина, рекла је да је књига „Путовање кроз Босну и Херцеговину“, веома интересантна књига и да ће се обрадовати сви они који воле путовања.

-Ова књига је изузетно занимљива за све нас, првенствено видјети какве све дестинације постоје у нашој земљи.



Нама је изузетна част и задовољство угостити Зорана, он нам долази из Бањалуке и јако нам је драго што је дошао у наш град, а прије свега у нашу библиотеку“, истакла је Жељана Арсеновић и додала је, да свим културним манфестацијама, као што су промоције и представљање књига, радионице, курсеви... обиљежавају 90 година постојања Народне библиотеке „Филип Вишњић“.

Аутор, Зоран Матић који је по струци здравствени радник и велики љубитељ путовања, поред ове књиге, написао је још једну књигу о БиХ,  која носи назив  „Педесет топ локација“.



(Семберија инфо)