ИЗАБРАН НОВИ ПРЕДСЈЕДНИК И ЧЛАНОВИ ОРГАНИЗАЦИЈЕ МЛАДИХ ДЕМОС – А БИЈЕЉИНА :: Semberija INFO ::

 

ИЗАБРАН НОВИ ПРЕДСЈЕДНИК И ЧЛАНОВИ ОРГАНИЗАЦИЈЕ МЛАДИХ ДЕМОС – А БИЈЕЉИНА


Вечерас је у хотелу „Дрина“ Бијељина, уз присуство руководства Градског одбора ДЕМОС – а Бијељина и великог броја чланова странке изабран нови предсједник и чланови одбора Организације младих  ДЕМОС – а Бијељина.
Новоизабрани предсједник Организације младих ДЕМОС – а Бијељина је Зоран Кукило, који је замијенио досадашњег предсједника Жику Савића.



Милан Дакић, предсједник Градског одбора ДЕМОС- а Бијељина и потпредсједник ДЕМОСА РС , рекао је да су вечерас изабрали новог предсједника и чланове одбора Организације младих ДЕМОС – а Бијељина и да, као и увијек у животу, временом долази до смјене генерација, до избора нових кадрова, нових људи који представљају организације, политичке партије.



-Ми овдје, у Градском одбору Бијељина, имали смо стварно добар Одбор омладине, али, након, четири године многи од тих омладинаца, сада прелазе у Градски одбор и у Предсједништво Градског одбора. Свака политичка партија, организација, друштво и удружење поноси се омладином, тако и ми, јер имамо разлога да се поносимо, и као политичка партија на нивоу Републике, јер ДЕМОС има добре и јаке одборе широм РС и пратећи та дешавања и ми у Бијељини проширујемо тај одбор. Дајемо прилику, да се нови кадрови, нови људи, омладинци искажу кроз политику и Oдбор омладине“, истакао је Милан Дакић.



Зоран Кукило, новоизабрани предсједник Организације младих ДЕМОСА – а Бијељина рекао је да ће се залагати за бољи живот младих, почевши од његове мјесне заједнице и града,  кроз организовање друштвено – културног и спортског живота, те стварању нових и младих кадрова, који ће бити компетентни да се баве политиком.

-Ставићу фокус свога дјеловања и на активну комуникацију са представницима међународних организација о питањима која се тичу младих у политици у РС, те БиХ. Млади су увијек били битан фактор у функционисању и раду Градског одбора ДЕМОС – а у Бијељини од његовог оснивања, а сигуран сам да ће тако бити и у нашем даљем раду“, нагласио је Кукило.



Семберија инфо