АПРИЛ МЈЕСЕЦ ЧИСТОЋЕ УЗ ШАМПИОНЕ АКАДЕМЦЕ :: Semberija INFO ::

 

АПРИЛ МЈЕСЕЦ ЧИСТОЋЕ УЗ ШАМПИОНЕ АКАДЕМЦЕ


У организацији Града Бијељина и Атлетског клуба "Академац", у суботу 23. априла одржаће се дјечија трка под називом "ДЈЕЦА ТРЧЕ ЗА ЧИСТУ БИЈЕЉИНУ".
 
Ова јединствена спортска манифестација одржаће се у градском парку у Бијељини са почетком у 11 часова. Технички организатор је АК "Академац" уз свесрдну подршку Градске управе Града Бијељина и градоначелника Љубишу Петровића који су препознали посвећеност овог клуба раду са младим спортистима што је у претходном периоду резултирало бројним наградама на регионалним, републичким и државним такмичењима.

-Академци позивају све малишане узраста до 13 година да им се у суботу придруже и трче за чисту Семберију. Биће то одлична прилика за дружење и упознавање са атлетичарима нашег и других клубова који ће узети учешће. За све учеснике обезбјеђене су вриједне учесничке награде, пехари и побједничке медаље и невјероватних више од 100kg слаткиша!!! Очекујемо вас другари без обзира јесте ли атлетичари или не, а након суботе ћете сигурни завољети краљицу спортова", поручили су организатори испред Атлетског клуба "Академац".
 
За здравље и безбједност учесника задужено је медицинско особље ЗУ Специјалистички центар "Кућа Здравља" Бијељина који су до сада били безусловна подршка АК "Академац" у њиховој мисији промоције атлетике. Сутрашња трка у парку организована је у склопу акције"Април - мјесец чистоће" коју већ годинама реализује Комунална полиција Града Бијељина.