ДАНАС ПОЧИЊЕ САЈАМ ТУРИЗМА :: Semberija INFO ::

 

ДАНАС ПОЧИЊЕ САЈАМ ТУРИЗМА


Приводе се крају посљедње припреме за свечано отворење 11. Међународног сајма туризма и гастрокултуре „Бијељина – турист 2022“. Организатор сајма је Туристичка организација Града Бијељина а мјесто издања овогодишње туристичке манифестације је Хотел Дрина. На сајму ће своју туристичку понуду представити Туристичке организације Сремске Митровице, Жупање, Лознице, Шида, Херцег Новог, Новог Сада, Лукавца, Крупња, Вршца, Трстеника, Бечеја те Туристичке организације Тузланског кантона и Војводине. Присутне су семберске компаније из области туризма и производње хране док су на изложбеном простору изван хотела изложени предмети кућне радиности и храна припремљена по традиционалној рецептури.

Посјетиоци сајма ће имати прилику да се, на штанду Туристичке организације Града Бијељина, поближе упознају и са радом „Семберских новина“.

-Наша медијска кућа баштини лијепу традицију учествовања на сајму туризма све са циљем приближавања нашег рада, наших новина односно писане ријечи грађанима Бијељине и свим посјетиоцима сајма. На тај начин долазимо до пријеко потребне повратне информације наших читалаца али упознајемо и нове пословне партнере. Наша досадашња искуства са претходних сајмова су више него позитивна и очекујемо да се тако и настави“, рекао је Зоран Зекановић, директор ЈИП „СИМ“ Бијељина.