ГЕНЕРАЛНИ ДИРЕКТОР ТРБ-А У НОВОМ БИЗНИСУ :: Semberija INFO ::

 

ГЕНЕРАЛНИ ДИРЕКТОР ТРБ-А У НОВОМ БИЗНИСУ


Foto
На тржишту капитала у Републици Српској појавила се нова фирма Парабеллум д.о.о. Бијељина, иза које стоји Славенко Ристић, генерални директор Техничког ремонта Братунац (ТРБ).

Компанија Парабеллум регистрована је као нови емитент код Комисије за хартије од вриједности Републике Српске што потврђује њене намјере да прикупља капитал за пословање путем берзе.
 
Парабеллум је подружница истоимене фирме из Новог Сада (Србија), која се бави заштитарским и безбједносним пословима, наводи Индикатор.ба.
 
Како се наводи на њиховој веб страници новосадска фирма окупља тим стручњака који посједује вишедеценијска искуства из домена оперативног рада, полицијског интервентног рада, обезбјеђења објеката од виталног значаја, обезбјеђења највиших државника и делегација, програмирања и софтверских рјешења, безбједносно техничких рјешења и др.
 
Новосадски Парабеллум је млада фирма која је почела рад у августу 2019. године.
 
Славенко Ристић дугододишњи је генерални директор Твонице ремонта Братунац, а његова компанија ЕЛW Глобал са сједиштем у Дубаију купила је ТРБ у приватизацији 2013. године.
 
Међу кључним производима братуначке компаније је вишенамјенско оклопно возило Деспот.
 
(Независне)