ПОЧЕЛА СКУПШТИНА ГРАДА БИЈЕЉИНЕ: ИЗВЈЕШТАЈ О СПРОВОЂЕЊУ БУЏЕТА ГРАДА ЗА ПРВА ТРИ МЈЕСЕЦА ОВЕ ГОДИНЕ НА ДНЕВНОМ РЕДУ :: Semberija INFO ::

 

ПОЧЕЛА СКУПШТИНА ГРАДА БИЈЕЉИНЕ: ИЗВЈЕШТАЈ О СПРОВОЂЕЊУ БУЏЕТА ГРАДА ЗА ПРВА ТРИ МЈЕСЕЦА ОВЕ ГОДИНЕ НА ДНЕВНОМ РЕДУ


Одборници Скупштине града Бијељина на данашњој сједници разматраће Извјештај о извршењу буџета Града Бијељина за прва три мјесеца ове године и Консолидовани извјештај о извршењу буџета Града Бијељина за 2021. годину.

На дневном реду седнице је Извештај ЈП "Дирекција за изградњу и развој града" за 2021. годину са планом рада и процењеним приходима и расходима за 2022. годину.

Одборници ће, између осталог, разматрати Извјештај о раду ЈУ Градско позориште „Семберија“ за прошлу годину са планом рада за 2022. годину , Извјештај о раду бијељинског Дома здравља за прошлу годину и планом рада за ову годину.



Скупштина ће расправљати о извештајима о раду и функционисању у ЈП "Градска топлана", ЈП "Еко-деп", ЈКП "Градско гробље", Информације о стању незапослености и запошљавању на подручју Бијељине, Информације о реализацији пролећне сетје у овој години.

На дневном реду налази се и Информација о предузетим мјерама и активностима из Акционог плана за отклањање неправилности и недостатака по Извјештају Главне службе за ревизију јавног сектора РС од 29. децембра 2021. године.

Семберија инфо