ТРАДИЦИОНАЛНИ КОТЛИЋ У ГОРЊЕМ ДРАГАЉЕВЦУ :: Semberija INFO ::

 

ТРАДИЦИОНАЛНИ КОТЛИЋ У ГОРЊЕМ ДРАГАЉЕВЦУ


Традиционална манифестација „Котлић код точка“  одржаће се у суботу, 13. јула,  у Горњем Драгаљевцу, а под покровитељством Скупштине града и предсједника Скупштине Славише Марковића.  

Најављено је учешће 30 екипа, међу којима Градске управе, КПЗ Бијељина, „Комуналца“, ЗДП „Електро-Бијељине“, једна екипа из Цеља, док су остало углавном екипе из локалне заједнице, у којима ће бити доста наших људи из дијаспоре. Према ријечима предсједника Мјесне заједнице Горњи Драгаљевац Мирослава Кулића, организатори очекују посјету великог броја Сембераца на ову већ традиционалну манифестацију. „Суботу ћемо дочекати спремно.

​Сматрам да је из године у годину организација овеманифестације сце боља. Позивамо суграђане да дођу у што већем броју. Очекујемо добар провод, бићемо добри домаћини. Сви су добродошли, а паркинг је обезбијеђен за све госте“, истакао је Кулић. Он је изразио очекивање да ће временске прилике у суботу бити стабилне и да неће падати киша. Према плану, учесници ће се окупљати до 16.00 часова, након чега почиње такмичење. У 20.00 часова предвиђено је оцјењивање, а затим додјела награда. Организатори манифестације „Котлић код точка“ су Мјесна заједница Горњи Драгаљевац и Фудбалски клуб „Пролетер ГД“ Горњи Драгаљевац.

Семберија инфо