МЗ ВЕЉКО ЛУКИЋ: ГРАДСКА УПРАВА ГЛУВА НА НАШЕ ЗАХТЈЕВЕ :: Semberija INFO ::

 

МЗ ВЕЉКО ЛУКИЋ: ГРАДСКА УПРАВА ГЛУВА НА НАШЕ ЗАХТЈЕВЕ


Foto: Semberija info
Група грађана МЗ Вељко Лукић окупила се данас испред зграде Градске управе, како би указали на проблеме у овој мјесној заједници, на које су како кажу ,указивали више пута али нико није реаговао.

Предсједник ове МЗ Саша Томић каже да је ово друга по  величини  мјесна заједница у граду, која броји 7500 становника и истиче да имају бројних проблема, на које нико не обраћа пажњу.


 

-Непрестано шаљемо дописе градоначелнику, гдје наводимо шта је потребно урадити али не добијамо позитивне одговоре“, каже Томић.

 Проблеми су бројни, речено је на данашњем скупу, од неријешеног аутобуског превоза до Ковиљуша, неуређеног игралишта иза цркве на Коридору , незавршених тротоара, неасвалтираних споредних улица, па до непријатних мириса са депоније, а траже и одговор од градоначелника  зашто није  реконструисана  саобраћајница у улици Стефана Дечанског, за коју је Влада Српске дозначила средства.
 

-Санација тог дијела је требала кренути већ одавно, новац је пребачен и ми чекамо, а и сами видите да се ништа не ради .Градоначелник Петровић је обећао  да ће се са нама састати још почетком августа али до тог састанка још увијек није дошло. Замолио бих још једном градоначелника да коначно почне рјешавати наше проблеме“, рекао је Томић.

(Семберија инфо)