У СУБОТУ ПРАЗНИК АТЛЕТИКЕ У БИЈЕЉИНИ :: Semberija INFO ::

 

У СУБОТУ ПРАЗНИК АТЛЕТИКЕ У БИЈЕЉИНИ


У организацији Атлетског клуба "Академац" у Бијељини ће се у суботу 22. октобра одржати Појединачно првенство Босне и Херцеговине у кросу за 2022. годину.

Учешће у овој спортској манифестацији узеће преко 20 атлетских клубова из Босне и Херцеговине а снаге ће одмјерити преко стотину атлетичара у више узрасних и такмичарских категорија.

Првенство ће се одржати на локацији "Хиподром-Обријеж", са почетком прве трке од 12 часова.

-Овом приликом исказујемо задовољство на указаном повјерењу Атлетском савезу Босне и Херцеговине и Атлетском савезу Републике Српске на организацији овако великог спортског догадјаја који ће бити одржан по први пут у нашем граду. Велику захвалност на пруженој подршци у материјалном, финансијском и организационом смислу на организацији предстојећег државног првенства у крос трчању АК  "Академац" упућује генералном покровитељу градоначелнику Љубиши  Петровићу и Градској управи Града Бијељина. Позивамо све љубитеље  краљице спортова да се придруже Академцима и атлетичарима из цијеле  БиХ и уживају у одмјеравању снага најбољих у овој атлетској дисциплини по први пут у нашем граду", стоји у саопштењу АК  "Академац" Бијељина.