ЂУРЂЕВИЋ: ПОТВРЂЕНА ВОЉА НАРОДА – ДОДИК ПРЕДСЈЕДНИК, ИДЕМО ДА РАДИМО :: Semberija INFO ::

 

ЂУРЂЕВИЋ: ПОТВРЂЕНА ВОЉА НАРОДА – ДОДИК ПРЕДСЈЕДНИК, ИДЕМО ДА РАДИМО


Предсједник Скупштине града Бијељина Александар Ђурђевић рекао је да је данас потврђена воља грађана Републике Српске, изречена још 2. октобра, да је предсједник Републике Милорад Додик, а да су сви беспотребно били таоци неодговорног понашања опозиције и непотребних одлука Централне изборне комисије БиХ.

"Идемо да радимо. Треба нам мир и стабилност, морамо радити на унапређењу економије и у Семберији и у Српској. Беспотребно смо губили вријеме само зато што неки из опозиције, који немају ни програме ни политику, нису жељели да признају реалност", истакао је Ђурђевић, који је и члан Главног одбора СНСД-а.

Он је позвао на окупљање свих друштвених снага у Бијељини и Републици Српској на рјешавању озбиљних изазова који су пред свима.

Ђурђевић је изразио жаљење што појединци из опозиције и даље, како каже, покушавају и инсистирају на сијању подјела међу грађанима.

"У жељи да се, мимо воље народа дочепају власти, посегли су за преношењем контроле изборног процеса из Републике Српске у Сарајево", подсјетио је Ђурђевић.

На данашњој сједници ЦИК-а речено је да је Милорад Додик освојио највише гласова на изборима за предсједника Републике Српске, док је Ћамил Дураковић добио највише гласова за потпредсједника Српске из реда бошњачког народа, а Давор Прањић за потпредсједника из реда хрватског народа.