САОБРАЋАЈНА НЕЗГОДА У ДВОРОВИМА: ТЕШКО ПОВРИЈЕЂЕНО ДВОЈЕ ДЈЕЦЕ :: Semberija INFO ::

 

САОБРАЋАЈНА НЕЗГОДА У ДВОРОВИМА: ТЕШКО ПОВРИЈЕЂЕНО ДВОЈЕ ДЈЕЦЕ


 У  Дворовима, у Улици Мајевичких Бригада, синоћ, 21. августа, око 17 часова и 20 минута догодила се саобраћајна незгода у којој су учествовала два путничка аутомобила.  У незгоди су учествовали путнички аутомобил ,,поло'',  којим је управљао П.М. који је задобио тјелесне повреде о чијем се степену дежурни љекар није изјаснио и путнички аутомобил ,,фиат пунто'' којим је управљала А.Т. и која је, такође, исто задобила повреде о чијем се степену љекари  нису изјаснили.  У једном возилу је било и двоје дјеце, старости  седам и пет година. Оба дјетета су задобила тешке тјелесне повреде  због који су задржани на лијечењу у Медицинском центру Бијељина.

Полицијски  службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја  Бијељина извршили су увиђај и о свему је обавијештен и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини.

Полицијска управа Бијељина још  једном апелује на све учеснике у саобраћају  да поштују саобраћајне прописе и да брзину кретања моторних возила прилагоде условима и стању пута. Не дозволите себи да будете дио црне статистике, поручују из полиције.