Саобраћајна незгода са смртном посљедицом: Настрадала жена из Дијелова преминула у бијељинској болници :: Semberija INFO ::

 

Саобраћајна незгода са смртном посљедицом: Настрадала жена из Дијелова преминула у бијељинској болници


На магистралном путу Бијељина – Павловића мост, јутрос, 22. августа око пет часова и 35 минута  у мјесту Дјелови  догодила се саобраћајна незгода са смртном посљедицом.

У саобраћајној незгоди учествовала су два путничка возила и то  возило марке  „фиат пунто“ којим је управљао В.Т., док се на мјесту сувозача налазила С.Т., која је од задобијених повреда преминула у бијељинској болници, те возило марке ,,голф IV“ којим је управљао Н.И.

Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бијељина извршили су увиђај и о саобраћајној незгоди упознат је и дежурни тужилац који је наложио предузимање свих  потребних мјера и радњи како би се утвдили тачни узроци који су довели до ове несреће

Како незванично сазнаје портал Семберија инфо, настрадала жена је Стана Тракиловић из Дијелова. Њу је муж Владо Тракиловић возио на посао и том приликом су имали удес. Према нашим сазнањима и Владо је тешко повријеђен и смјешен је у бијељинској болници.

Семберија ИНФО