Миловановић: НИШТА је оно што смо од Љубише добили у протекле двије године :: Semberija INFO ::

 

Миловановић: НИШТА је оно што смо од Љубише добили у протекле двије године


"Пут којим Бијељину и Семберију води Љубиша Петровић је пут слијепог вође у велико НИШТА", изјавио је вечерас предсједник Градског одбора СНСД Мирослав Миловановић.

"Ништа је оно што смо од Љубише добили у протекле двије године. Добили су само незаконито запослени сљедбеници слијепог вође за лажну пропаганду "поштеног" Љубише који само то папрено плаћа народним новцем. И добили су они медији, новинари, фотографи и савјетници који Љубиши годинама иду низ длаку, описујући као "домаћинско пословање" његове злоупотребе службеног положаја, ненамјенско трошење буџета у специфичној глобалној ситуацији и плаћање манекена и модних креатора Федерације БиХ док радницима Градске управе касне плате", рекао је Миловановић реагујући на данашњу изјаву в. д. предсједника СДС-а Милана Миличевића.
 
Зато се, како каже Миловановић, грађани Бијељине на предстојећем референдуму неће изјашњавати против било које политичке странке.

"Изјашњаваће се ЗА опозив неспособног, нарцисоидног и надобудног градоначелника Љубише Петровића, који је зауставио развој нашег града и цијеле Семберије", закључио је Миловановић.