На подручју Полицијске управе Бијељина од понедељка регионална акција :: Semberija INFO ::

 

На подручју Полицијске управе Бијељина од понедељка регионална акција


На подручју Полицијске управе Бијељина  у периоду од 20.02.до 26.02.2023. године спроводиће се регионална акција појачане контроле саобраћаја усмјерена на контролу возача под дејством алкохола, опијата или психоативних супстанци и контролу техничке исправности моторних возила.
 
Акција усмјерена на контролу возача под дејством алкохола реализоваће се у периоду од 24.02. до 26.02.2023.године, док ће се активности на контроли техничке исправности моторних возила и посједовање зимске опреме спроводити у периоду од 20.02. до 24.02.2023. године.
 
Током мјесеца јануара 2023. године регистрована је једна саобраћајна незгода са смртним повредама,четири са тежим тјелесним повредама и 19 са лакшим тјелесим повредама. Највећи број саобраћајних незгода забиљежен је на подручју Бијељине. Током мјесеца јануара возачи под дејством алкохола су произроковали 11 незгода или 13% у односу на укупан број незгода.
 
Полицијска управа Бијељина апелује на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћане прописе и правила како би сви заједно допринели вишем степену безбједности саобраћаја.
 
ПОРТПАРОЛ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ 
 
Александра Марић