Миловановић: “Петровић неће зауставити демократски процес, референдум ће бити одржан”! :: Semberija INFO ::

 

Миловановић: “Петровић неће зауставити демократски процес, референдум ће бити одржан”!


Мирослав Миловановић, предсједник Градског одбора СНСД Бијељина и  шеф штаба Коалиције за спровођење опозива градоначелника Бијељине упутио је саопштењеб за јавност поводом Петровочевих изјава да нема новца у буджету за његов опозив.

Садржај саопштења преносимо у цјелости:

Љубиша Петровић неће зауставити демократски процес!

Градоначелник Бијељине успаничен скорим губитком фотеље и плате од 6500 марака, коју није оправдао ни једног дана својим (не)радом , сада се грчевито бори за себе и користи посљедњи милиметар могућности да уграби још који дан на функцији.

Из материјалних побуда спреман је да поново закочи Семберију у развоју, дијели и злоупотребљава грађане зарад личних интереса, са јасним намјерама развлачења поступка и куповине времена.
Чега се Љубиша Петровић плаши? Народне воље!

Петровић неће зауставити демократски процес. Референдум ће бити одржан. Закон ће се поштовати!
Коалиција за опозив градоначелника има нови концепт развоја Семберије. Скидамо блокаде, рушимо ограде. Бијељина је слободан град.

Отварамо Семберију за инвестиције и улагања из Републику Српске и окружења. Доста је пропаганде, празних ријечи, нерада и незавршених пројеката због којих Бијељина пати.

Идемо заједно, сложно, са конкретним плановима о у интересу грађана“, стоји у саопштењу Мирослава Миловановића, шеф штаба Коалиције за спровођење опозива градоначелника Бијељине. 
 
(Нови Глас)