ЂУРЂЕВИЋ: ГРАДОНАЧЕЛНИК ЈЕ ОДЛУЧИО ДА ПОТПУНО ЗАУСТАВИ РЕДОВНЕ ТОКОВЕ ЖИВОТА У НАШЕМ ГРАДУ :: Semberija INFO ::

 

ЂУРЂЕВИЋ: ГРАДОНАЧЕЛНИК ЈЕ ОДЛУЧИО ДА ПОТПУНО ЗАУСТАВИ РЕДОВНЕ ТОКОВЕ ЖИВОТА У НАШЕМ ГРАДУ


Поред покушаја опструкције поступка опозива, градоначелник је одлучио да потпуно заустави и редовне токове живота у нашем граду. 
 
Ни један једини материјал или приједлог тачке у овој години није достављен Скупштини града, иако су их обрађивачи давно доставили у кабинет градоначелника, а Скупштина упутила више ургенција. 
 
Његов очигледан циљ је да опструише одлуке како би у јавности направио представу да га Скупштина блокира, иако је у прошле двије године званично усвојено 93% његових приједлога тачака дневног реда. 
 
На дневном реду рада Скупштине још у јануару требали су се наћи програми изградње комуналне инфраструктуре, одржавања јавних саобраћајница, комуналне потрошње, изградње јавне расвјете. 
 
Очигледно да је останак у фотељи градоначелника много важнији од ових и других програма које смо требали усвојити зарад интереса грађана.
 
Такође, данас је Градоначелник јавно саопштио како је средства која су одлуком Скупштине града, већ намијењена за рад Комисије за опозив, пребацио за субвценционисање превоза дјеце и боравка у вртићима.
 
Ово је апсурдно јер је Скупштина града Бијељине већ одвојила и намјенила средства у буџету за ове потребе. 
 
Овим је показао своје право лице и да је спреман на све па чак и на злоупотребу дјеце у предизборној кампањи. 
 
Још једном поручујем, референдума ће бити, поштоваће се сви демократски процеси и воља народа.