Све већа подршка Народној коалицији „Покренимо Бијељину“ :: Semberija INFO ::

 

Све већа подршка Народној коалицији „Покренимо Бијељину“


Потписивањем Принципа дјеловања за слободну и отворену Бијељину и Семберију, Народна коалиција „Покренимо Бијељину“ демонстрирала је снажно опредјељење за успостављање пуне сарадње нашег Града са институцијама Републике Српске, БиХ, Србије, дијаспоре, међународним институцијама и окружењем с циљем даљег планског и равномјерног развоја нашег града у правцу стварања снажног републичког и регионалног привредног, образовног, културног и спортског центра.
 
Устали смо против лоше градске управе, празне приче и неиспуњених обећања, неспособности и нерада градоначелника који наноси свакодневну и огромну штету свим грађанима Бијељине и Семберије. Устали смо да у прошлост пошаљемо свађе и изолацију у коју нас води неодговорни појединац на челу Града.
 
Демонстрирали смо јединство и одлучност да заједно, тимски, градимо нашу кућу, нашу Бијељину и да више никада не будемо таоци неспособног појединца и његових промашених политичких амбиција.
 
Наша Бијељина стајала је пуне двије године. Одлучили смо да је покренемо заједно, да искористимо историјску шансу коју нам пружа изградња ауто – путева ка Београду и Бањалуци, да градимо слободне бесцаринске и индустријске зоне, отварамо нова и добро плаћена радна мјеста, да равномјерно развијамо село и град, да градимо спортске дворане, позориште, паркинг просторе, бициклистичке и пјешачке стазе, плаже, излетишта и туристичке капацитете на ријекама Сави и Дрини.
 
Циљ Народне коалиције „Покренимо Бијељину“ јесте да битно поправимо квалитет живота сваког нашег грађанина, да зауставимо одлазак младих и понудимо боље образовање, здравствену и социјалну заштиту.
 
Подршка грађана Народној коалицији „Покренимо Бијељину“ свакога дана све је већа. Позивамо да нам се придруже и представници невладиног сектора, образовних, културних и спортских институција и друштава, слободни људи и грађани који с нама дијеле исте циљеве и исту жељу – да покренемо Бијељину, да искористимо наше развојне шансе и да живимо боље.