Актив жена ДЕМОС-а Бијељина организовао прославу поводом Дана жена :: Semberija INFO ::

 

Актив жена ДЕМОС-а Бијељина организовао прославу поводом Дана жена


У сусрет 8.марту, Градска организација Актива жена ДЕМОС-а Бијељина,организовала је вечерас прославу за своје чланице и бројне госте.






Прослави је присуствовао и предсједник Градског одбора партије Милан Дакић који је овом приликом нагласио да жене у ДЕМОС-у имају веома важну улогу.





-  Жене су основ свега,породице, друштва и економије.Оне су чувари истинских вриједности.  Увијек је  задовољство бити са активисткињама своје партије и присуствовати лијепим тренуцима, на којима се показује саборност и опредјељење да ДЕМОС наставља свој успјешан политички рад.Настављамо даље још снажнији и још одлучнији у заједничком циљу, који ових дана окупља све оне који истински воле овај град и који након двије године стагнације и опструкције, коначно желе видјети како се Бијељина развија и напредује”,изјавио је Дакић.



Предсједница Актива жена Ружа Милошевић. захвалила се активисткињама на на изузетној међусобној сарадњи ,која је резуллтирала бројним  активностима током цијеле године.



-Хвала вам што сте у оволиком броју и вечерас са нама. Ми нисмо само странка, ми жене у ДЕМОС-у смо једна велика породица и тако је и вечерас. Сигурна сам да ћемо и у будућности заједно и радити и славити, те да ће наш Актив и даље бити носилац многобројних активности", истакла је Милошевићева.