ПОДРШКА ИНИЦИЈАТИВИ ЗА СМАЊЕЊЕ ПЛАТЕ ГРАДОНАЧЕЛНИКА БИЈЕЉИНЕ :: Semberija INFO ::

 

ПОДРШКА ИНИЦИЈАТИВИ ЗА СМАЊЕЊЕ ПЛАТЕ ГРАДОНАЧЕЛНИКА БИЈЕЉИНЕ


ПОДРШКА ИНИЦИЈАТИВИ ЗА СМАЊЕЊЕ ПЛАТЕ ГРАДОНАЧЕЛНИКА БИЈЕЉИНЕ
 
Народна коалиција „Покренимо Бијељину“ у потпуности подржава иницијативу да се будућем градоначелнику Бијељине мјесечна плата смањи на пристојан и овом кризном времену примјерен ниво.
 
Народна коалиција „Покренимо Бијељину“ садашња мјесечна примања градоначелника Љубише Петровића сматра безобразно високим.
 
Чињеница да су Петровићева мјесечна примања већа него примања предсједника Србије, Хрватске и чланова Предсједништва БиХ невјероватна је тим прије јер тако висока примања ничим нису заслужена. Град Бијељина већ двије године стоји, нема развојних пројеката, квалитет живота грађана битно је погоршан, а нерад и незнање Љубише Петровића коштају грађане 10.525 КМ мјесечно.
 
Када се саберу све његове привилегије, лична промоција и репрезентација, Љубиша Петровић овај народ кошта више од 200.000 КМ годишње, што је, најблаже речено, скандалозно. То је за двије и по године вјероватно више од пола милиона КМ баченог народног новца!
 
Оволика примања и самовољно и бахато трошење буџетских средстава јасни су разлози због којих се Љубиша Петровић грчевито бори да остане у фотељи градоначелника Бијељине.
 
Народна коалиција поручује грађанима нашег града и цијеле Семберије да ће опозив Љубише Петровића са позиције градоначелника значити и крај његовог двоипогодишњег нерада и незаслужено високих мјесечних и годишњих примања првог човјека Градске управе. Покренимо Бијељину!


​Покренимо Бијељину