МАЛИШАНИ "ЧИКА ЈОВЕ" ОБИЉЕЖИЛИ 8. МАРТ :: Semberija INFO ::

 

МАЛИШАНИ "ЧИКА ЈОВЕ" ОБИЉЕЖИЛИ 8. МАРТ


Поводом 8. марта – Међународног дана жена, Јавна установа Дјечији вртић "Чика Јова Змај" организује приредбе под називом „Мами и баки срце на дар“.Градски вртић своју одгојно-образовну активност спроводи у шест објеката на подручју града и сваки објекат ће ових дана бити мјесто на којем се одаје признање мајкама и бакама. 
 
-Обиљежавање 8. Марта у нашем вртићу  започело је прошле седмице. Првог марта смо имали јако занимљиве радионице у објекту "Сунце" у Дворовима а у петак смо имали приредбу у објекту "Плави чуперак". Данас смо поново у објекту "Плави чуперак" гдје се за осмомартовско расположење побринула млађа вртићка група уз помоћ својих одгајатељица. Централно обиљежавање 8. марта организоваћемо вечерас у Центру за културу "Семберија". Све су ово прилике да наши родитељи виде шта су све њихова дјеца научила у вртићу у претходном периоду", рекао је Славиша Вујановић, директор ЈУ Дјечији вртић "Чика Јова Змај".
 
Сутра ће бити одржане двије осмомартовске приредбе. Једна у централном објекту "Мали принц" а друга у објекту "Пачија школа" у Новом насељу у Јањи.
 
-Трудили смо се да кроз побројане активности дјеци приближимо право значење овог међународног празника, да Дан жена није само 8. март него сваки дан у години.
 
Такође, потрудили смо се да кроз ове приредбе дјеци говоримо о значају добрих и складних породичних односа", закључио је директор Вујановић.
 
(Семберија Инфо)