ЗА ОПОЗИВ ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЈОШ ТРИ ПАРТИЈЕ :: Semberija INFO ::

 

ЗА ОПОЗИВ ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЈОШ ТРИ ПАРТИЈЕ


Представници “Покрета Успјешна Српска”, СРС “Др Војислав Шешељ” и Савеза за нову политику, потписали су принципе дјеловања Народне коалиције “Покренимо Бијељину” која подржава опозив градоначелника Љубише Петровића. У име “Покрета Успјешна Српска”, предсједник Градског одбора Немања Јанковић, нагласио је да се мора промијенити стање у ком се Бијељина налази, како је рекао, “већ дуже од двије године”.



-Бијељина се налази у стању стагнације и у мраку, што нас је опредијелило да свом снагом кренемо у процес опозива  актуелног градоначелника. Бијељини треба енергичан човјек који ће око себе окупити људе који знају и могу да ураде позитивне ствари за сваког појединца у нашем граду, човјек који ће да направи адекватну конекцију локалне и републичке власти коју, нажалост, немамо. Бијељина је град са перспективном, али не може да се развија без комуникације са републичким органима, а посебно по питању капиталних пројеката који су од општег интереса”, рекао је Јанковић и поручио да Коалиција има добре намјере према сваком грађанину и да направи бољу будућност свих грађана. Члан предсједништва Градског одбора СНСД-а Недељко Ћорић, захвалио се политичким субјектима који су потписали принципе дјеловања Народне коалиције “Покренимо Бијељину”.



-Град Бијељина треба да иде напријед, а не да буде у рукама појединца који жели да одлучује о свему. Наш наступ је тимски, а само тим преданих људи може водити Бијељину напријед. Циљ нам је свакако да ово буде мјесто бољег живота, а са нашим народом ћемо промијенити тренутну ситуацију и покренути наш град. Коалицији “Покренимо Бијељину” прикључује се све већи број политичких субјеката, организација цивилног друштва, спортских удружења, образовних институција и институција културе, као и грађана Бијељине и цијеле Семберије”, рекао је Ћорић и нагласио да је у Коалицији на сцени политика сабирања, а не подјела и да ће се Бијељина ускоро мијењати на боље.

(Semberija Info)