СДС МО Бродац демантовао Петровићеву тврдњу да му је онемогућен улаз у Дом културе :: Semberija INFO ::

 

СДС МО Бродац демантовао Петровићеву тврдњу да му је онемогућен улаз у Дом културе


ЛАЖ:

Јутрошња интернет објава Љубише Петровића око уласка у Дом културе у Броцу, у којој вечерас окупља своје присталице, класичан је примјер лажне вијести и пропаганде којом Петровић пуне двије године обмањује све грађане Бијељине и Семберије.

Лажна и панична објава Љубише Петровића гласила је:

„У Патковачи покидали жице да би били у мраку, у Амајлијама не дају кључ да се почне са радовима у Дому културе, а сада промијенили браву на вратима Дома културе у Броцу гдје се вечерас одржава трибина.
Докле сте све спремни да идете, ја све до сада нисам био свјестан зла које обитава у нашем граду!”


ИСТИНА:

Новинарске екипе које су отишле на лице мјеста, како би провјериле наводе Љубише Петровића, увјериле су се у то да је градоначелник обмануо јавност. Сала у Дому културе у Броцу била је доступна и потпуно спремна за Петровићеву трибину, а кључ од те сале био је у џепу предсједника Мјесног одбора СДС-а из Броца!



Да Љубиша Петровић свјесно лаже, потврдио је и предсједник Мјесне заједнице Бродац Владан Панић, који је рекао да кориштење сале у Дому културе у Броцу никада није било спорно за било коју политичку партију.



Доста је градоначелникових лажи и обмана! Доста је његове негативне пропаганде! Доста је свађа и подјела које производи Љубиша Петровић! Пошаљимо заједно 19. марта све то у политичку историју и покренимо Бијељину!

(Покренимо Бијељину)