ВЕЛИКА ОБАРСКА УЗ КОАЛИЦИЈУ "ПОКРЕНИМО БИЈЕЉИНУ" :: Semberija INFO ::

 

ВЕЛИКА ОБАРСКА УЗ КОАЛИЦИЈУ "ПОКРЕНИМО БИЈЕЉИНУ"


Представници Народне коалиције „Покренимо Бијељину“ одржали су вечерас трибину у В. Обарској. Као и на свим досадашњим трибинама одржаним широм Семберије грађани су позвани да на референдуму у недјељу, 19. марта, подрже опцију ЗА ОПОЗИВ.



-Окупили смо се вечерас на овом великом народном скупу да пошаљемо поруку да Бијељина више нема времена за чекање. Претходне двије године су нажалост изгубљене и за неколико дана имамо прилику са народом Семберије покренути Бијељину у правом смјеру. Свједоци смо да се накупило много инфраструктурних проблема у граду а да нема ни конкретних пројеката па чак ни идеја из Градске управе како да се они ријеше. Поред тога, постоји једна потпуна изолација нашег града у односу на институције и Републике Српске и Босне и Херцеговине што спречава развој Бијељине. Ми ћемо то послије 19. марта промијенити и уз чврсту сарадњу са институцијама Републике Српске снажно покренути развој Бијељине", изјавио је Мирослав Миловановић, предсједник Градског одбора СНСД-а Бијељина.


 
На скупу је изражено незадовољство због неучествовања Градске управе Града Бијељина са конкретним пројектима у програму јавних инвестиција Владе Републике Српске вриједних милијарду и по конвертибилних марака. Обзиром да је Бијељина други по величини град у Републици, градоначелник је својом нелогичном политиком лишио грађане Бијељине значајних инвестиција из овог инвестиционог циклуса.
 
(Семберија инфо)