Саопштење коалиције “Покренимо Бијељину”: Петровић купује гласове буџетским новцем?! :: Semberija INFO ::

 

Саопштење коалиције “Покренимо Бијељину”: Петровић купује гласове буџетским новцем?!


Очекујемо да ће надлежне институције покренути провјеру информација из Одјељења за борачко-инвалидску заштиту Градске управе у Бијељини да се новац из градског буџета користи за куповину гласова за Љубишу Петровића и повезаност са исплатама око 400.000 КМ у току само посљедња два мјесеца, посебно енормних износа готовине са благајне Града.

Самовољно пребацивање стотина хиљада марака са буџетских ставки за потпуно различите намјене, уз запошљавање више од 200 радника на одређено вријеме без конкурса и тиме наношење штете од око 3 милиона марака за њихове плате, представљају додатни мотив за провјеру рада Љубише Петровића.

Петровић проводи изузетно скупу личну кампању, чија вриједност се процјењује на више од 2 милиона марака: постављањем стотина билборда, скупим рекламама на интернету, плаћањем снимања и емитовања тв спотова у ударним терминима.

Љубиша није никакво домаћинско дијете. Он је појединац спреман да злоупотребом народног новца одбрани своју велику плату и 200.000 КМ годишње, џипове, Мерцедес и све предности лагодног живота.

Овакву самовољу, негативну пропаганду, ширење свађа и подјела у народу које годинама проводи  Љубиша Петровић, 19. марта треба послати у политичку историју. Хајдемо, поштовани суграђани, да за разлику од Петровића, сви заједно, као један тим, градимо нашу кућу, нашу Семберију: Покренимо Бијељину!

(Покренимо Бијељину)