Саопштење коалиције “Покренимо Бијељину”: Љубиша Петровић: Остајем градоначелник БН, али телевизије! :: Semberija INFO ::

 

Саопштење коалиције “Покренимо Бијељину”: Љубиша Петровић: Остајем градоначелник БН, али телевизије!


Да није жалосно, било би смијешно. БН ТВ је ове седмице позивала политичке субјекте из Бијељине да гостују у дијалошкој емисији о теми опозива, али истичући да емисија не може бити емитована уживо, него да мора бити снимљена, желећи да накнадно измонтирају видео-материјал и омогуће градоначелнику Љубиши Петровићу највећу минутажу, као и пласирање само оних порука које њему одговарају.
 
Народна коалиција „Покренимо Бијељину“ одговорила је БН ТВ да њен представник жели да буде гост у емисији, али уколико ће бити емитована уживо, на шта је из телевизије стигао одговор да су сви термини заузети и да је могуће само снимање.
 
Знајући за све способности БН монтажера и њихових „умјетничких“ домета, Коалиција је открила план, а Љубиша Петровић, једини који се припремио за снимање – добио је свој термин и гостовао сам! Сам у својој емисији.
 
Подсјећања ради, БН ТВ никада није одговорила на захтјев Коалиције да јој достави цјеновник за емитовање видео-спотова и другог пропагандног материјала, чиме је овај медиј стао на страну једног политичког субјекта и прекршио Кодекс о аудио-визуелним медијским услугама и медијским услугама радија.
 
Изгледа да поред 2.000.000 КМ које је Љубиша у току претходне три седмице дозначио БН ТВ из градског буџета, наша скромна средства им нису била занимљива.
 
А како је прошло емитовање Љубишине соло емисије? Очекивано – сам против свих.    
 
Народна коалиција му поручује да ће тако остати и након 19. марта – сам, политички изгубљен, са могућношћу да своје соло гостовање погледа сваког јутра на „ЈуТјуб“ каналу БН Телевизије.
 
(Покренимо Бијељину)