ПОКРЕТ ЗА БИЈЕЉИНУ: У СУСРЕТ ВАСКРСУ ОБРАДОВАЛИ ГРАЂАНЕ :: Semberija INFO ::

 

ПОКРЕТ ЗА БИЈЕЉИНУ: У СУСРЕТ ВАСКРСУ ОБРАДОВАЛИ ГРАЂАНЕ


Поводом предстојећих васкршњих празника, чланови и симпатизери Покрета за Бијељину су данас, на Зеленој пијаци у Бијељини дијелили грађанима васкршње пакетиће.



- Одлучили смо се за овакав наступ јер желимо на Велики петак, који у хришћанству има најтужнији садржај јер је тада разапет Исус Христ, и који најављује долазак Васкрса, да подијелимо наду и радост Васкрса са нашим грађанима путем ових симболичних поклона. Чланови Покрета за Бијељину дијеле са нашим грађанима и добро и зло и овим чином желимо поручити да ћемо бити уз њих без обзира био то празник или радни дан, падала киша или сијало сунце, ми ћемо бити ту да покажемо да смо снага која жели добро Бијељини“, рекао је Миленко Митровић, предсједник Покрета за Бијељину.



Предсједница Актива жена Покрета за Бијељину, Татјана Благојевић нагласила је да су овакве акције прилика да грађани остваре непосредан контакт са представницима Покрета како би имали прилику да се њихови приједлози и иницијативе чују у градском парламенту.

- Ово је јединствена прилика да се чује и глас грађана. Ми смо ту да чујемо проблеме са којима се они сусрећу и да путем наших представника у органима власти утичемо на рјешавање тих проблема“, констатовала је Татјана Благојевић.