У ПОСЉЕДЊА ДВА МЈЕСЕЦА БИЈЕЉИНСКА БОЛНИЦА ДОБИЛА ДЕВЕТ НОВИХ СПЕЦИЈАЛИСТА И СУБСПЕЦИЈАЛИСТА :: Semberija INFO ::

 

У ПОСЉЕДЊА ДВА МЈЕСЕЦА БИЈЕЉИНСКА БОЛНИЦА ДОБИЛА ДЕВЕТ НОВИХ СПЕЦИЈАЛИСТА И СУБСПЕЦИЈАЛИСТА


Директор Болнице ЈЗУ „Свети Врачеви" проф.др Златко Максимовић са сарадницима, организовао је данас пријем за деветоро љекара који су се у протекла два мјесеца вратили да наставе започето усавршавање у нашој установи након завршене специјализације и субспецијализације. Максимовић је рекао да је доста тога урађено у бијељинској болници, али да су људи највеће богатство.



"Улагање у знање и здравље нема цијену и због тога сматрам да је ово један изузетно важан догађај за нашу установу, регију и нашу државу.

Веома сам поносан што наша болница данас има девет младих доктора који су завршили специјализацију или субспецијализацију и који су се вратили у последња два мјесеца да раде у нашу установу. Оно што  желим да истакнем јесте да до краја године  планирам и очекујем још десет специјалиста или субспецијалиста да се врате и наставе посао у нашој установи", изјавио је проф.др Златко Максимовић.



Он је рекао да ће као руководилац ове здравствене установе наставити да се залаже за унапређење услова и увођење нових процедура у бијељинској болници, као и да ће бити завршени сви започети радови..

Љекари који су у протекла два мјесеца завршили субспецијализацију и специјализацију су:
Др Саша Милојевић, кардиолог;  Др Емир Ел Цхек, ендокринолог; др Бојана Симић, хематолог, др Вања Јокић- Видовић, педијатар; др Ивана Миловановић, гинеколог – акушер; др Данијел Савић,  хирург , др Срђан Петровић, хирург; Снежана Мирковић, спец. медицинске биохемије и Др Александар Милићевић, психијатар.