Покрет за Бијељину обиљежио крсну славу :: Semberija INFO ::

 

Покрет за Бијељину обиљежио крсну славу


Уз присуство великог броја званица у свечаном салону "Еxклузив", Покрет за Бијељину обиљежио је данас крсну славу странке, Светог Василија Острошког Чудотворца. Кум крсне славе Покрета за Бијељину био је Мирослав Миловановић.



Миленко Митровић, предсједник ове политичке партије казао је је да је ово пета година од како је основан Покрет за Бијељину и како прослављају крсну славу Светог Василија Острошког Чудотворца и истакао да су млади, привредници који су чланови странке, те пензионери и дијаспора, гдје како он каже имају велико упориште покретачка снага странке Покрета за Бијељину.





-Надамо се до смо до сада оправдали своје постојање. Успјели смо да кроз локалну Скупштину и учешће у локалној власти покренемо многе битне иницијативе и да радимо на унапређењу живота грађана Бијељине. То је оно што ће бити наш основни циљ и наша звијезда водиља и у наредном периоду. Данас смо показали да смо респектабилна политичка снага и то показују наши чланови који су се одазвали на прославу наше крсне славе. Покрет за Бијељину странка је локалног карактера, али када је осјетила да је Републици Српској, али и снагама у Републици Српској које раде у интересу њеног очувања и њеног територијалног интегритета потребна помоћ придружио се и дао подршку тако што је учествовао на изборима и надамо се,  да смо са својим скромним доприносима помогли у  стварању бољих услова за живот у РС. Тако ће бити и у наредном периоду. После славе кренућемо са реорганизацијом страначке инфраструктуре, да припремимо своју инфраструктуру за наредне локалне изборе на којима ћемо учествовати и сигурни смо да ћемо у наредном периоду остварити много боље резултате. Оно што је најважније кроз наш рад залагаћемо се да урадимо много више и много боље за све грађане Бијељине и РС“, нагласио је Митровић и додао да су данас, поводом крсне славе добили честитке од многобројних институција и званичка, али овом приликом издвојио је честитке од предсједника Народне скупштине Републике Српске, Ненада Стевандића и предсједника Републике Српске, Милорада Додика.





(Семберија инфо)