ЈУ “БАЊА ДВОРОВИ”: УСКОРО ОТВАРАЊЕ БАЗЕНА! :: Semberija INFO ::

 

ЈУ “БАЊА ДВОРОВИ”: УСКОРО ОТВАРАЊЕ БАЗЕНА!


Припреме за туристичку сезону у “Бањи Дворови” интензивне су, али тачан датум почетка зависи ос стабилизације временских прилика. Директор “Бање Дворови” Милорад Зекић, за “Семберија инфо” каже да су предузели све потребно за уређење, како свих пет отворених базена, тако и комплетног бањског комплекса.



- Вријеме нам још увијек не иде на руку, али се надамо да ће се то убрзо примијенити, како бисмо отворили врата посјетиоцима”, рекао је Зекић и подсјетио да су прошле године базени отворени 19. маја, али  су температуре ваздуха биле високе.

-Надамо се да ће се ситуација убрзо промијенити, на наше И на задовољство свих посјетилаца који слободно вријеме радо проводе на базенима “Бање Дворови” и уживају у благодетима термалне воде”, каже Зекић и додаје да је у плану и организоване пропратних манифестација на базенима, школа пливања, те разна спортска такмичења.



-Ми ћемо учинити све да наши посјетиоци уживају у туристичкој сезони. Надамо се да ће нас послужити вријеме и да ће убрзо ову вијест, замијенити вијест са тачним датумом почетка сезоне купања на базенима “Бање Дворви”, поручује Зекић.

Семберија инфо