ОБИЉЕЖАВАЊЕ КРСНЕ СЛАВЕ ДОМА ЗДРАВЉА БИЈЕЉИНА СВ. ЋИРИЛА И МЕТОДИЈА :: Semberija INFO ::

 

ОБИЉЕЖАВАЊЕ КРСНЕ СЛАВЕ ДОМА ЗДРАВЉА БИЈЕЉИНА СВ. ЋИРИЛА И МЕТОДИЈА


Присуством литургији у храму Светих апостола Петра и Павла у Бијељини и ломљењем крсног колача у просторијама Дома здравља Бијељина данас је, у присуству бројних званица и радника, свечано обиљежена крсна слава наше установе Св. Ћирило и Методије.


 
Овогодишњи кум славе, предсједник скупштине града Бијељина, господин Александар Ђурђевић изјавио је да му је велика част и задовољство што му је припала данашња улога, те је и са аспекта пацијента, односно корисника услуга наше установе и са аспекта представника скупштине града, која је оснивач Дома здравља, похвалио организацију и вриједан рад свих наших радника. Такодје, господин Ђурђевић пожелио је још много успјешних година менаџменту наше установе и нагласио је да је Дом здравља Бијељина једна од ријетких здравствених установа у Републици Српској која позитивно послује.


 
Директорица Дома здравља Бијељина прим др. Данијела Ђукин, захвалила се свим званицама и гостима, честитала крсну славу свим упосленицима установе и нагласила да је Дом здравља на оваквом нивоу организације и рада јер функционише као велика породица у којој сваки члан, односно радник, вриједно и предано ради свој посао.


 
Поводом крсне славе Св. Ћирила и Методија уручене су и јубиларне награда запосленима који су у овој установи провели 20 односно 30 година радног стажа.