Градски одбор СДС-а прославио Крсну славу Петровдан :: Semberija INFO ::

 

Градски одбор СДС-а прославио Крсну славу Петровдан


Полагањем вијенаца на споменик палим борцима, Градски одбор Српске демократске странке Бијељина започео је церемонију обиљежавања Крсне славе Петровдан.
 
Вијенце на споменик палим борцима положила је делегација СДС-а, међу којима су, између осталог, били посланик СДС-а у Народној скупштини Републике Српске Мирјана Орашанин те високи функционери СДС-а Љубиша Петровић и Томица Стојановић.


 
Након полагања вијенаца, обред ломљена славског колача обављен је у бијељинској Саборној цркви.
 
Томица Стојановић изјавио је за Семберија инфо да СДС традиционално прославља Крсну славу Петровдан, али ове године скромније због великог проблема ради појаве афричке куге на подручју Бијељине и Семберије.
 
У име ГО СДС-а Бијељина, Стојановић је честитао Крсну славу Петровдан свим члановима и симпатизерима СДС-а, који већ 33 године традиционално обиљежава Крсну славу Петровдан.
 
“СДС је државнотворна странка која је са својим народом и борцима створила Републику Српску. Настављамо традицију православља, родољубља и патриотизма, прије свега уважавајући националне вриједности које су нас красиле свих ових година”, нагласио је Стојановић.
 
Стојановић је рекао да ће се у наредном периоду одржати унутар страначки избори у ГО СДС Бијељина, истичући да је бијељински СДС протеклим референдумом у Бијељини показао да је убједљиво најјача политичка партија у коју грађани имају највеће повјерење на подручју Бијељине.