ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЗАЈЕДНИЦЕ ЕТАЖНИХ ВЛАСНИКА СА ПОДРУЧЈА ГРАДА БИЈЕЉИНА У СКЛОПУ СТРАТЕШКОГ КОНЦЕПТА „GREEN BIJELJINA“ :: Semberija INFO ::

 

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЗАЈЕДНИЦЕ ЕТАЖНИХ ВЛАСНИКА СА ПОДРУЧЈА ГРАДА БИЈЕЉИНА У СКЛОПУ СТРАТЕШКОГ КОНЦЕПТА „GREEN BIJELJINA“


У складу са стратешким опредјељењем да до 2030. године Бијељина постане ГРАД БУДУЋНОСТи, Градска управа Града Бијељина је у току 2021. године започела дугогорочну кампању озелењавања града и урбаних подручја под слоганом „Озеленимо Бијељину заједно“, у оквиру стратешког концепта „green BijeljINa“, који за циљ има стварање предуслова за одрживи еколошки развој.

У склопу поменуте кампање Градска управа - Одсјек за локални економски развој и европске интеграције ће у току новембра поклонити различите садницe, које ће оплеменити и озеленити просторе око заинтересованих ЗЕВ-ова на подручју града Бијељина.

Циљ је да овакав вид озелењавања постане дио праксе како Градске управе тако и самих грађана како бисмо сви заједно учествовали и доприносили стварању љепшег простора за живот свих грађана.

Рок за пријаве је 1.10.2023. године а додјела садница би била извршена у новембру 2023. године! Све ове активности представљају само дио „зеленог новембра“,  који је дио стратешког концепта „green BijeljINa“ који у име Градске управе иницирају, креирају и реализују Одсјек за локални економски развој и европске интеграције у сарадњи са релевантним одјељењима, екстерним партнерима и грађанима.

Пријава: https://forms.gle/UaKeRcBfuv5e7zm69

Све додатне информације можете добити број телефона 055/233-169 или на e-mail: [email protected]