ГАЛЕРИЈА ЦЕНТРА ЗА КУЛТУРУ: Једна слика, једна паметна табла :: Semberija INFO ::

 

ГАЛЕРИЈА ЦЕНТРА ЗА КУЛТУРУ: Једна слика, једна паметна табла


У Галерији Центра за културу ,,Семберија” Бијељина биће отворена изложба слика под називом ,,Једна слика, једна паметна табла". Отварање је планирано у сриједу,  26. јула, са почетком у 19 часова.

Основни циљ ове изложбе није само уживање у умјетности, већ и могућност да заједничким напорима допринесемо повећању квалитета образовања за нашу дјецу.

Куповином слике на изложби директно доприносите у фонд за куповину паметних табли које ће бити дониране основним школама у Бијељини. Паметне табле су иновативни алати за учење, који подижу едукативно искуство у учионици на један нови степен, пружајући ученицима интерактивно и привлачно окружење за њихов академски развој, са посебним акцентом на инклузивну наставу, односно за дјецу са сметњама у развоју, за које су ове паметне табле посебно неопходне.

Вјерујемо да је образовање темељ просперитетног друштва, а улагањем у сљедећу генерацију можемо обликовати свјетлију будућност за све. Ваше присуство и ућешће у куповини умјетничких слика помоћи ће да заједно направимо значајну промјену у животима  младих умова.

 Искрено се надамо да препознајете важност ове акције, те да ћете да нам се придружити и дати допринос овом заједничком племенитом циљу'', наводе из Центра за културу.

Семберија инфо