У Брчком изложба више од 40 модела старих аутомобила :: Semberija INFO ::

 

У Брчком изложба више од 40 модела старих аутомобила


У Брчком се данас одржава Међународна изложба олтајмера. Ово је прилика да се Брчаци на једном мјесту сусретну са више од 40 модела старих аутомобила од којих су неки и стогодишњаци, као и десетак старих мотора. 

 - У сарадњи са нашим пријатељима из олтајмер клубова из Ђакова, Вировитице, Славонског Брода, Новог Сада, Суботице, Шапца, Бијељине, Модриче, Пелагићева и Брчког. Свакако да је то уједно и прилика за посјетиоце да виде добро очуване старе аутомобиле у возном стању и подсјете се на времена када смо уживали у знатно споријим вожњама него сада и чини ми се били пуно сретнији -  истиче Саво Лукић, координатор Воћног клуба који је организатор овог догађаја.
 
Сви заинтересовани изложбу могу погледати у центру града у периоду од 10-16 сати.

Ово је уједно и прилика за посјетиоце да виде добро очуване старе аутомобиле у возном стању, и подсјете се на срећнија времена када смо уживали у знатно споријим вожњама него сада.

Организатори очекују значајну посјету и велики одазив Брчака свих генерација, као и гостију из околних градова

Уз напомену да је улаз на ову изложбу ревијалног карактера слободан, организатори очекују значајну посјету, односно велики одазив Брчака свих генерација, али и значајан број гостију из околних градова.


Фена / БХРТ