СВИ ЗА БОЉЕ ЗДРАВЉЕ: Максимовић се састао са руководством Дома здравља Угљевик :: Semberija INFO ::

 

СВИ ЗА БОЉЕ ЗДРАВЉЕ: Максимовић се састао са руководством Дома здравља Угљевик



Директор бијељинске болнице „Свети Врачеви“ проф. др Златко Максимовић посјетио је данас Дом здравља Угљевик и разговарао са директором ове здравствене установе Цвјетаном Драгоњић и њеним сарадницима на тему унапређење здравствених услуга.

Максимовић је оцијенио одличном сарадњу бијељинске болнице са Домом здравља Угљевик  и нагласио да је потребно константно радити на побољшању здравствених услуга грађанима.



-Сви заједно можемо унапређивати здравствену заштиту а нема већег богатства од здравог човјека јер без здравља све је ништа и зато само јединствени на истом задатку можемо учинити боље здравство у нашој држави и региону а све у циљу већег степена задовољства корисника наших услуга - рекао је Максимовић.

Он је подсјетио да је примарна здравствена заштита имала запажене резултате у борби против Ковида, како домови здравља општина које припадају Бијељини тако и приватне здравствене установе.

Максимовић је похвалио и сарадњу са директором Дома здравља Угљевик Цвјетаном Драгоњић и изразио очекивање да ће у наредном периоду та сарадња бити на још већем нивоу.

Драгоњићева је захвалила за одличну сарадњу са Максимовићем, већ другу годину заредом од како се налази на челу ове угљвичке здравствене установе.

- Најважније је да је сарадња наших установа на највећем могућем нивоу, а посебно је унапређено када су у питању хитни случајеви за које директор Максимовић има посебну пажњу јер када се шаље хитан случај,  љекари из Угљевика имају директну комуникација са љекарима из бијељинске болнице што много значи за пацијенте који су животно угрожени - рекла је Драгоњићева.



Након посјете Дому здравља Угљевик, Максимовић и руководство Дома здравља Угљевик састали су се са начелником општине Угљевик Василијем Перићем, предсједником Скупштине општине Угљевик Зораном Лазићем и прим. др Снежаном Драгић власницом приватне здравствене ординације „Др Снежа“.

Дом здравља Угљевик покрива 10.500 корисника здравстене заштите, а већ другу годину заредном биљежи позитивно пословање.


За Семберија инфо - Младен Василић