АД „ГРАД“ ОБИЉЕЖИО СВ. ПАНТЕЛЕЈМОНА :: Semberija INFO ::

 

АД „ГРАД“ ОБИЉЕЖИО СВ. ПАНТЕЛЕЈМОНА


Ломљењем славског колача, данас је прослављена слава предузећа АД „Град“, Свети Пантелејмон. Традиционално, кум славе предузећа је Центар за социјални рад.

Вршилац дужности директора Друштва, Ратомир Драганић, честитајући славу свим запосленим, нагласио је да је у претходних годину дана урађено много на стабилизацији предузећа.

-АД „Град“ запошљава 60 радника а нова управа је у току ове године допринијела повећању прихода и смањењу расхода предузећа. Довољно је рећи да смо за прво полугодиште ове године остварили већи приход у износу од 52 хиљаде конвертибилних марака у односу на прошлу годину и то у условима изразито лоше пољопривредне сезоне“, изјавио је директор нагласивши још да АД „Град“ редовно сервисира сва своја кредитна задужења из ранијег периода као и обавезе према институцијама здравственог и пензијског осигурања.



Управа АД ''Град“ пуном паром ради на припремама за ново издање Међународног сајма пољопривреде, лова, риболова и екологије „Интерагро 2023“. Већ сада најављују рекордан број излагача као и низ техничких новина које ће имплементирати током одржавања сајма.

-Желим , прије свега да свим грађанима Бијељине честитам славу Светог Пантелејмона а посебно директору и радницима АД „Град“. Желим им да наставе у правцу позитивног и успјешног пословања а нама је част да чувамо ово кумство већ скоро 25 година“, изјавио је кум овогодишње славе, Милорад Софренић, директор Центра за социјални рад Бијељина.

Семберија инфо