ПУ Бијељина: Утврђују се околности у којима је мушкарац скочио са четвртог спрата, а жена повријеђена :: Semberija INFO ::

 

ПУ Бијељина: Утврђују се околности у којима је мушкарац скочио са четвртог спрата, а жена повријеђена


Полиција у Бијељини ради на утврђивању околности у којима је мушкарац чији су иницијали Д.С. скочио са четвртог спрата, а млађа жена задобила више повреда, највјероватније, ножем, саопштено је данас из ПУ Бијељина.

Из Полицијске управе Бијељина је саопштено да им је синоћ око 19.00 часова пријављено да се на балкону стамбене зграде Улици Пере Станића у Бијељини налази жена са видним повредама и да дозива у помоћ.

Полиција је доласком на лице мјеста затекла лице чији су иницијали Д.С. из Бијељине које је скочило са четвртог спрата.

Оба лица су превезена у Болницу "Свети Врачеви" у Бијељини ради указивања потребне медицинске помоћи.

​Увиђај је извршен у присуству дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бијељина који се није изјаснио о квалификацији наведеног догађаја, а полицији је наложио да предузму све потребне мјере и радње с циљем утврђивања свих чињеница и околности.

Четрдесетдвогодишњи мушкарац преминуо је јутрос у бијељинској Болници "Свети Врачеви" од посљедица тешких повреда, док је жена, која је довезена са њим, у тешком стању, али за сада стабилно, рекао је раније јутрос начелник Одјељења за хируршке гране Милан Тодоровић.