СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ ОБЈЕКТА “ЂУРЂЕВАК” И ДАНА ОТВОРЕНИХ ВРАТА У ВРТИЋУ “ЧИКА ЈОВА ЗМАЈ” :: Semberija INFO ::

 

СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ ОБЈЕКТА “ЂУРЂЕВАК” И ДАНА ОТВОРЕНИХ ВРАТА У ВРТИЋУ “ЧИКА ЈОВА ЗМАЈ”


У четвртак, 31. августа са почетком у 10 часова, свечано ће бити отворен нови објекат “Ђурђевак” у склопу Дјечијег вртића “Чика јова Змај”.

Захваљујући Граду Бијељина, у сарадњи са Епархијом зворничко-тузланском, вртић повећава своје капацитете и обухват дјеце предшколским васпитањем и образовањем, са надом да ће у скоријој будућности свако дијете предшколског узраста у граду бити обухваћено неким од програма предшколског васпитања и образовања. Дан отварања вртића ће остати урезан у памћење свих нас, јер се отворајуврата за 200 нових малишана који ће имати прилику корачати уз другарство, срећу, љубав, игру и слободу.

Такође, из вртића позовају родитеље и дјецу да 1. септембра 2023. године придруже у периоду од 10 до 14 часова на “Дану отворених врата” у објекту “Ђурђевак”, гдје ће дјеца имати пролику да упознају простор, васпитаче, а родитељи да добију потребне информације за полазак дјетета у вртић. Из вртића подсјећају родитеље да нова радна година у свим објектима почиње од понедјељка, 4. септембра 2023. године.