ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД БИЈЕЉИНА: ОБИЉЕЖЕНА КРСНА СЛАВА :: Semberija INFO ::

 

ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД БИЈЕЉИНА: ОБИЉЕЖЕНА КРСНА СЛАВА


Ломљењем славског колача, у просторијама Центра за социјални рад, обиљежена је крсна слава Свети Јоаким и Ана. Чин ломљења славског колача са свештеником Мираном Гавриловићем, обавили су кум славе, директор АД „Град“ Ратомир Драганић и директор Центра за социјални рад Милорад Софренић. Кумство  између Центра и АД „Град“ траје већ дуже од двије деценије, а честитајући славу запосленим у Центру и свима који данас прослављају Светог Јоакима и Ану, директор Милорад Софренић је изразио захвалност запосленим на преданом раду, као и кумовима, уз подсјећање да узајамно кумство траје дуже од двије деценије. Он је нагласио да ће Центар наставити да, као и до сада, обавља своју хуману мисију и задатке за које су запослени оспособљени.



 -Трудимо се да корисницима наших  услуга пружимо све оно што је наш задатак, да социјално-угроженим грађанима помогнемо и олакшамо проблеме са којима су суочени. Из године у годину проширујемо обухват услуга, као и број грађана којима пружамо потребну помоћ, а свакако да ћемо наставити да професионално обављамо наш посао ”, рекао је Софренић. Кум славе, Ратомир Драганић, истакао је да се кумство по старим српским обичајима не прекида, него се наставља, што потврђује дугогодишње кумство Центра и АД “Град”.



-Честитам славу директору Центра и свим запосленим, са жељом да реализују све зацртане планове. С обзиром да је ово специфична установа, која је много битна за наш град кад је у питању социјална помоћ угроженим грађанима, желим им да имају што мање посла, односно, што мање социјалних случајева на подручју града Бијељина”, рекао је Драганић уз честитку и свим грађанима који данас славе Светог Јоакима и Ану.

(Семберија инфо)