Огласили се Терзић и директор Полиције Српске: Рањених у пуцњави нема, истрага се наставља :: Semberija INFO ::

 

Огласили се Терзић и директор Полиције Српске: Рањених у пуцњави нема, истрага се наставља


FOTO: InfoBijeljina
Начелник Полицијске управе /ПУ/ Бијељина Стјепан Терзић и директор Полиције Републике Српске Синиша Кострешевић обратили су се новинарима испред ПУ Бијељина, потврдивши да је полицијски службеник чији су иницијали Н.М. убијен протекле ноћи испред ноћног клуба „Џил“, те да полиција наставља истрагу и документовање овог кривичног дјела.
 
"Синоћ у 23.57 часова у Полицијску станицу Бијељина 1 запримили смо пријаву да је у Улици Меше Селимовића, у близини угоститељског објекта, дошло до употребе ватреног оружја и да је једно лице тешко повријеђено. Изласком на лице мјеста, потврдили смо наводе пријаве, те утврдили да је тешко рањен полицијски службеник Н.М, који је одмах превезен на указивање љекарске помоћи, али је касније преминуо", рекао је Терзић новинарима.
 
Према његовим ријечима, о случају је одмах обавијештено Окружно тужилаштво Бијељина, а четири лица која се доводе у везу са убиством су ухапшена.
 
"Данас настављамо истрагу по прикупљеним сазнањима и обавјештењима. Наводи да је још једно лице синоћ рањено, нису тачни", истакао је Терзић.
 
Директор Полиције Републике Српске Синиша Кострешевић изразио је дубоко жаљење и саучешће породици убијеног полицајца.
 
"Ниједна околност или лице који су повезани са овим немилим догађајем, неће бити искључени из истраге. Расвијетлићемо сваки детаљ", поручио је Кострешевић.

(ИнфоБијељина)