Слава општине Угљевик: Драгоњићевој заслужено уздарје :: Semberija INFO ::

 

Слава општине Угљевик: Драгоњићевој заслужено уздарје


Директору Дома здравља Угљевик Цвјетани Драгоњић уручена је Златна значка општине Угљевик за залагање и допринос значајном побољшању услова рада ове јавне установе на вечерашњој Свечаној сједници Скупштине општине Угљевик поводом крсне славе Свете Петке Парскеве.

Драгоњићава је одликована на приједлог одборника СО Угљевик али и свих запослених радника Дома здравља Угљевик.

Посебну захвалност Драгоњићева је изразила према предлагачима за ово високо признање истакавши да је то признање свих запослених у Дому здравља Угљевик.

-Ово признање није само моје него свих запослених Дома здравља Угљевик, јер без њих и њиховог  стручног рада, одговорности, пожртвованости, не бисмо успјели, не би могли имати напредак, зато сам им свима неизмјерно захвална на свему што чине за своје грађане и свој крај-поручила је Драгоњићева.

Својим личним примјером показала је како се вриједно ради и доприноси ефикаснијем раду. Успјела је да у кратком времену санира дуговања према добављачима и према запосленима те друге проблеме функционисања ове установе која под њеним руководством већ трећу годину послује позитивно.

-Добити општинско признање у мјесту гд‌је живите и радите је велика част али и обавеза да се наставе још бољи резултати-закључила је Драгоњићева.