УГ “ГЛАС МЛАДИХ ЕВРОПСКЕ БИЈЕЉИНЕ”: ЈОШ ДАНАС ПРИРЕДБА “РАЗИГРАНА ЈЕСЕН” :: Semberija INFO ::

 

УГ “ГЛАС МЛАДИХ ЕВРОПСКЕ БИЈЕЉИНЕ”: ЈОШ ДАНАС ПРИРЕДБА “РАЗИГРАНА ЈЕСЕН”


Петодневна приредба „Разиграна јесен“, у организацији Удружења грађана “Глас младих европске Бијељине”, завршава се данас, (27. октобра), наступом полазника вртића “Цицибан”, “Звончица”, “Вини Пу” и “Петар Пан”.
Претходни дан су наступили малишани вртића “Чаролија”, “Чика Јова Змај” и “Дјечији чаробни свијет”.



Подсјећамо да је ову петодневну приредбу, у сарадњи са вртићима из Лопара, Угљевика и Бијељине, органозвало Удружење “Глас младих европске Бијељине”.



-Циљ приредбе је приближавање дјеце предшколског узраста, културним дешавањима у граду и да се кроз хуманитарни рад промовишу праве вриједности једног друштва. Овогодишња, осма по реду приредба, под називом “Љубав је…”, окупила је 16 предшколских установа, улаз на приредбу се „наплаћује“ у виду добровољног прилога, слаткиша или играчке. Поред приредбе, у холу испред велике сале Центра за културу, организована је и хуманитарна ликовна изложба радова дјеце која учествују на приредби, а од свих прикупљених средстава биће купљени хуманитарни пакети са основним животним намирницама, који ће бити подијељени вишечланим породицама са малом дјецом”, рекао је предсједик Удружења Срђан Абаџић. Покровитељ приредбе “Разиграна јесен” је Град Бијељина.
 

Семберија инфо