Саопштење за јавност Савеза независних социјалдемократа :: Semberija INFO ::

 

Саопштење за јавност Савеза независних социјалдемократа


Потез градоначелника Бијељине Љубише Петровића захваљујући коме народни митинг не може бити одржан у највећој дворани у Бијељини, Градској спортској дворани у Рачанској улици, заслужује сваку осуду, и моралну и људску.

Колико далеко треба отићи, па захваљујући партијској острашћености и мржњи према неистомишљеницима и заборавити да се народним митингом изражава воља народа против нелегалног високог представника Кристијана Шмита.

Штитећи имовину Српске, институцију  предсједника Републике, штити се Република Српска.
Зашто је Бијељина једини град у Републици Српској у којем се не може користити градска инфраструктура, ако повод за то Петровићу није по вољи?

Ко то, уствари, командује у Бијељини, страни амбасадори, политичко Сарајево или је овај нељудски и антипатриотски чин ауторско дјело градоначелника, који се заклиње да је градоначелник свих грађана.
Коме смета што бранимо Српску?

Овај митинг није ствар политике, већ обавезе према свима оним који су своје животе дали за Републику Спрпску, он је чин патриотизма, и зато стиди се Љубиша Петровићу свог незнања и своје мржње'', наведено је у саопштењу за јавност Савеза независних социјалдемократа које је достављено медијима и које је потписао секретар Градског одбора СНСД Бијељина Бојан Савић.