Поводом Дана библиотеке, данас велики попуст на учлањење :: Semberija INFO ::

 

Поводом Дана библиотеке, данас велики попуст на учлањење


Поводом обиљежавања Дана библиотеке, данас,23. новембра, ЈУ Народна библиотека „Филип Вишњић“ Бијељина, традиционално одобрава велики попуст за учлањење на цијену годишње чланарине.



Жељана Арсеновић, директорка ЈУ Народне библиотеке „Филип Вишњић“ Бијељина истакла је задовољство што су грађани Семберије препознали њихов труд и рад и што у великом броју користе традиционални попуст на годишњу чланарину.

-До 10 часова преко колективног уписа, уписано је преко 3.000 грађана, а на одјељењу за одрасле 677 суграђана продужило је своју чланарину, те се 171 особа се по први пут уписала у библиотеку. Што је тиче дјечијег одјељења 3.682 дјетета су се уписала у нашу библиотеку преко спискова из оснновних школа, 1.526 најмлађих суграђана продужило је чланство, а 31 дијете се по први пут уписало. Такође, 1.313 предшколаца и дјеце првог разреда искористили су бесплатан упис који имамо за њих“, истакла је Арсеновићева и додала да ЈУ Народна библиотека „Филип Вишњић“ располаже са око 120.000 библиотичких јединица, те да је у току редовна ревизија и да ће тек у току наредне године знати тачан број којим располажу.



Сви заинтерсовани одрасли суграђани и дјеца, данас  до 19 часова могу искористи велики попуст на учлањење на цијену годишње чланарине. Цијена  чланарине за ученике од другог до деветог разреда основне школе износи једну конвертибилну марку, док за студенте, пензионере, запослене и остале грађане износи три конвертибилне марке.

(Семберија инфо)