МЛАДЕН САВИЋ: Нећу да будем дио било каквих закулисаних радњи :: Semberija INFO ::

 

МЛАДЕН САВИЋ: Нећу да будем дио било каквих закулисаних радњи


Саопштење за јавност Младена Савића новоименованог генералног директора Ваздухопловног завода „Орао“ преносимо у цјелости:

Поштовани !

Поводом именовања за генералног директора Ваздухопловног завода „Орао“ и дешавања која је јутрос произвела група радника не дозвољавајући ми да уђем у круг фабрике и преузмем руковођење фирмом, имам потребу да се огласим у јавности.

Изузетно цијеним улогу Ваздухопловног завода „Орао“ у привредном развоју Републике Српске. Претходне руководиоце и раднике „Орла“ сматрам великим патриотама јер су  у најкритичније вријеме по Српску демонстрирали једини исправан начин како сачувати овај привредни гигант и остали му лојални све вријеме.

Истовремено имам потребу да подсјетим како потичем из нормалне породице која ме увјек усмјеравала на праве вриједности. Именовање за генералног директора сам доживио као шансу за даље усавршавање у каријери али превасходно као могућност да заједно са радницима унаприједим већ постојећи систем и пожртвованим радом допринесем бољим резултатима Ваздухопловног завода „Орао“.

Међутим, с обзиром да се већ на почетку мандата сусрећем са озбиљном опструкцијом, имам потребу поручити сљедеће. Нећу и не желим да будем дио било каквих закулисаних радњи. Одлуку Владе Републике Српске и Надзорног одбора о именовању на позицију генералног директора ћу апсолутно поштовати, надајући се да ће у најкраћем року бити остварени услови да преузмем руковођење „Орлом“, односно да заједно са запосленима допринесем напретку овог привредног гиганта!

С поштовањем!

Младен Савић, генерални директор Ваздухопловног завода “Орао’