Новогодишњи концерт Музичке радионице ”Чаролија” :: Semberija INFO ::

 

Новогодишњи концерт Музичке радионице ”Чаролија”


12. децембра 2023. године одржаће се Новогодишњи концерт Музичке радионице ”Чаролија” у Галерији Центра за културу ”Семберија” са почетком у 19 часова. Наши најмлађи умјетници, дјеца од 2 до 9 година, извешће популарне дјечје и забавне пјесме, а представиће нам се и полазници Школице клавира који су ове године освојили 10 првих награда на интернационалним фестивалима.

Пажљиво осмишљен програм музичке едукације и ране музичке стимулације успјешно спроводимо већ трећу годину. Дјецу уписујемо од треће године јер од свих даровитости музичка даровитост се испољава најраније и зато је њен стимуланс у том периоду веома значајан.  Кроз игру, без наметања и морања, дјеца се упознају са музичком умјетношћу.

Наша мисија је да свако дијете заволи музику, стекне самопоуздање и да вјежба са лакоћом, а наступи наших малишана су извор поноса и инспирације за све нас и показатељ шта све малишани могу постићи кроз предан рад и љубав према музици.

Музичке радионице осмишљава и води професор клавира Наташа Собо.

Дођите да заједно стварамо музичку чаролију и да нашим најмлађим умјетницима пружимо подршку у настојању да културу поставимо на мјесто које заслужује.