Будите и ви дио празничне бајке :: Semberija INFO ::

 

Будите и ви дио празничне бајке



Ове претпразничне дане, нарочито ако су овако сиви, сви желимо обојити свјетлијим тоновим како бисмо побиједили монотону свакодневицу и у љепшем расположењу дочекали и прославили новогодишње и божићне празнике којима се сви радујемо.

А, празницима се, свакако, највише радују дјеца и жарко желе да уживају у чаролијама и новогодишњој бајци, поготово ако је све то још и ,,окупано сњежном  бјелином''. Нажалост, посљедњих година, током празника, све је мање сњежних падавина у Семберији и околини, што умањује чари новогодишње бајке.



Али, да би те недостаке надомјестио потрудио се Бранислав Бане Станковић из Фото студиа ,,Дуга'' из Бијељине.
Бранислав је у студиу направио неколико фантастичних празничних аранжмана који употпуњују новогодишњу бајку у срцу Семберије, а у којој можете уживати и ви. Те ваше доживљаје можете смјестити и у ваш ,,албум подсјећања'', јер је Бане врсни мајстор објектива. То је и за очекивати, јер је овај младић, напросто одрастајући у радњи, посао савршено изучио уз оца Радомира. Бранислав никако не стаје, него знање непрекидно употпуњује новим технологијама и садржајима.

Да би и новогодишња бајка била што садржајнија, у Фото студиу ,,Дуга'' имају и сњежне кугле и срца, израђују календаре по вашој жељи и низ сличних ствари, а на одређену адресу, са врећом поклона, долази и Деда Мраз. Сами се можете увјерити у све ово и уживати у најљепшој новогодишњој бајци. Довољно је да резервишете термин и чаролија је ту, а то ћете лако учинити - само позовите 055/206-141 и 066/367-954.