МАЛИШАНИ „ЂУРЂЕВКА“ НАУЧИЛИ СУ „КАКО ПОБИЈЕДИТИ ЧАРОБЊАКА“ :: Semberija INFO ::

 

МАЛИШАНИ „ЂУРЂЕВКА“ НАУЧИЛИ СУ „КАКО ПОБИЈЕДИТИ ЧАРОБЊАКА“


Поводом наступајућих новогодишњих празника васпитачи Дјечијег вртића "Чика Јова Змај" данас су у објекту "Ђурђевак" припремили представу за дјецу која се зове „Како побиједити чаробњака“.

-Пракса нашег вртића је да сваке године обиљежавамо новогодишње и божићне празнике који нам, ево и овај пут убрзо предстоје. Наши васпитачи у објекту „Ђурђевак“ су тим поводом припремили представу за малишане, која има своју педагошку основу а у току које ће се појавити и неизоставни Деда мраз са пакетићима. Дјечији вртић „Чика Јова Змај“ је у току ове године значајно проширио своје капацитете тако да са пуно наде улазимо у нову годину у којој очекујемо даље проширивање капацитета нашег вртића“, изјавио је Славиша Вујановић, директор ЈУ Дјечији вртић „Чика Јова Змај“ из Бијељине.

Улога вјештице у представи „Како побиједити чаробњака“ припала је васпитачици, Јовани Марковић.



-Свака бајка има своје позитивне и негативне ликове. Вјештица у овој представи има улогу да заплаши, да запријети, да буде лоша особа, али на крају и она одлучује да направи добар потез и учини добро дјело. Ми, у Вртићу „Чика Јова Змај“ сваке године у сусрет новогодишњим и божићним празницима организујемо нашим малишанима овакве представе које имају за циљ да их забаве али и науче великим животним лекцијама“, рекла је Јована Марковић.
Семберија инфо