Честитка предсједника Скупштине општине Угљевик: Лазићева новогодишња честитка Угљевичанима: Увијек саборни и сложни :: Semberija INFO ::

 

Честитка предсједника Скупштине општине Угљевик: Лазићева новогодишња честитка Угљевичанима: Увијек саборни и сложни




Предсједник Скупштине општине Угљевик Зоран Лазић честитао је суграђанима наступајућу Нову годину са са жељом да буде испуњена здрављем, срећом и радошћу.

-Поштовани Угљевичани и мјештани угљевичких лијепих села, у години која измиче, показали смо да је саборност, слога, вриједан рад и труд, посвећеност виталним потребама наших људи за нас нешто најпрече.Тако ће бити и даље на радост свих нас.Имамо, не само велике планове, већ и крајње реалне могућности, жеље, намјере, знање и умијеће да их спроведемо у дјела-поручио је Лазић у честитки.

Лазић је рекао да ће локална власт чврсто бити уз грађане у дословном смислу, градећи бољи живот, прије свега за генерације које стасавају или тек долазе.

-Желим вам срећне и благословене предстојеће новогодишње и божићне празнике.Нека донесу свима вама, и вашим породицама, све оно што највише желите.Да будете здрави и весели и у новој години и на многа љета-пожелио је Лазић.